Diensten

Uw elektricien

Blokvoort Elektro levert uiteenlopende diensten. Particulieren, VvE’s en bedrijven kunnen ons inschakelen voor het aanleggen en onderhouden van centrale voorzieningen, zoals noodverlichting in trappenhuizen, intercomsystemen en rookmelders, maar ook voor het vervangen van bedrading, stoppenkasten en schakelmateriaal.
 

De voordelen:

  • Snelle service
  • Gekwalificeerde elektriciens met jarenlange ervaring
  • Een goede prijs-kwaliteitverhouding.
  • Installatiemateriaal van gerenommeerde merken
  • Totaaloplossingen op elektrotechnisch gebied


Uw elektra thuis

U bent bij Blokvoort Elektro aan het juiste adres voor al het werk aan uw elektra thuis, of het nu gaat om de complete aanleg van de elektra bij een verbouwing, het vervangen van oude bedrading, groepsuitbreiding voor uw keukenapparatuur of wasmachine, het installeren van een nieuwe groepenkast, of het aanleggen van stopcontacten, lichtknoppen, dimmers en verlichting.

Elektrotechnisch werk voor bedrijven

Naast particulieren kunnen ook bedrijven uitstekend bij ons terecht. Wij verzorgen de aanleg en het onderhoud van verlichting, noodverlichting, krachtstroom en wand- en kabelgootsystemen, en kunnen groepen uitbreiden voor uw bedrijf. Ook voor de aanleg van krachtstroom, het plaatsen of aanpassen van verdeelinrichtingen, databekabeling en intercomsystemen is Blokvoort Elektro uw professionele partner.

Diensten voor VvE’s

Onze elektriciens kunnen daarnaast de centrale voorzieningen van VvE’s aanleggen en onderhouden. Van verlichting in trappenhuizen tot rookmelders, van intercomsystemen tot deuropenersystemen, Blokvoort Elektro regelt het voor u.